Facebook Pixel

14 Dagen bedenktermijn

Onze klanten hebben een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van hun bestelling. Binnen deze zicht termijn mag een klant de bestelling retourneren zonder opgaaf van reden. Bijvoorbeeld u heeft uw bestelling ontvangen en opent het pakket zodanig dat het weer netjes dicht kan en constateert dat de kleur toch net niet is zoals u het had verwacht of de kwaliteit van het materiaal valt volgens u tegen. Dus u besluit uw aankoop te retourneren.

Voor het annuleren en retourneren moet u wel op de volgende punten letten:
- het artikel mag niet beschadigd zijn.
- het artikel dient niet opgesteld (gemonteerd) te zijn, tenzij het een kant en klaar product is.
- het artikel moet in het originele verpakking zitten en in een nette staat verkeren.

Indien het artikel is opgesteld en u wilt het annuleren dan zullen wij waardevermindering in rekening brengen. Omdat de situatie hiervan per product kan verschillen gaan wij met de klant in gesprek om te kijken wat de juiste hoogte van de waardevermindering zal worden.

Neem voor retourneren altijd telefonisch 010 236 11 63 of per e-mail info@stylemeubels.nl contact met ons op. De contactgegevens vindt u ook terug op de factuur en orderbevestiging die u per mail heeft ontvangen. U kunt ook direct gaan naar onze contact pagina. Of maak gebruik van onze herroepingsformulier.

Retourneren is makkelijk, zonder problemen, echter wel op eigen kosten.
- Kleine pakketten kunnen het gemakkelijkst met Post.nl door de klant naar ons adres worden verzonden. PostNL accepteert pakketten tot 30 kg tot max. 176 x 78 x 58 cm.
- Voor grote zwaardere pakketten kunnen wij bij u langs komen voor het afhalen van uw bestelling. Wij maken met u een afspraak voor het afhalen van de artikelen tegen de volgende kosten:

Indien u binnen een straal van 25 km woont vanuit onze kantoor adres in Rotterdam is afhalen € 25,-.
Indien u buiten een straal van 25 km woont rekenen wij per extra 50 km een bedrag van € 25,- voor het afhalen van de pakketten bij u thuis, ongeacht de hoeveelheid pakketten.

Na het retourneren of afhalen wordt er controle door ons uitgevoerd, het pakket met inhoud moet correct zijn zonder enige vorm van schade of ontbreking.

Na goedkeuring vanuit onze kant krijgt u uw aankoopbedrag teruggestort op uw bankrekening. Hiervoor dient u altijd per e-mail uw bankrekening en de tenaamstelling aan ons door te geven.

De terugbetaling vindt binnen 14 werkdagen plaats.