Garantie en Schade

Al onze meubels hebben een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar. Fabrieksgarantie kan oplopen tot wel 5 jaar, afhankelijk van het meubel merk. Kijk hiervoor onder het kopje "Extra Informatie" bij de productpagina.

Als een product defect is bij aanschaf, dan kunt u deze in overleg met onze klantenservice binnen 7 dagen aan ons retourneren. Enkel in deze gevallen kunnen wij het beschadigde of niet naar behoren functionerende product inruilen tegen een nieuwe product. Neem hiervoor tijdig via de mail info@stylemeubels.nl of telefonisch 010 236 11 63 contact met ons op zodat wij ook tijdig actie kunnen ondernemen.

Verkeerde meubel ontvangen

Zodra u de product(en) hebt ontvangen controleer dan altijd eerst de artikel(en) of het de juiste product is en of het onbeschadigd en compleet is afgeleverd. Is dit niet het geval, dan kunt u dat direct na ontvangst (het liefst binnen 2 dagen) aan ons melden via telefoon 010 236 11 63 of e-mail naar info@stylemeubels.nl.

Beschadigde meubel ontvangen

Zodra u de product(en) hebt ontvangen controleer dan altijd eerst de artikel(en) of het onbeschadigd of beschadigd is afgeleverd.

Wanneer u een beschadigde product heeft ontvangen dan moet u dat doorgeven voordat u het meubel gaat monteren. Wij hebben dan van u foto's van de verpakking(en) en de beschadigde onderdeel(en) nodig. Deze kunt u via e-mail naar ons opsturen.

Wij nemen geen schade claims in behandeling wanneer het meubel deels of compleet gemonteerd is. Uiteraard kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.