Informatie over StyleMeubels.nl

Wonen in stijl doe je met StyleMeubels.nl!

Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen. Met dit doel op het oog streven we ernaar om elke doelgroep te bereiken die zijn huis stijlvol wil inrichten.

Bij StyleMeubels.nl houden we van design en daarom houden we de tijd en trend nauw bij om onze klanten de laatste stijlvolle design meubels aan te bieden. Met trots kunnen wij u vertellen dat we een breed en uniek assortiment voor u hebben, van woonmeubels tot woonaccessoires voor een stijlvol woonplezier.

Onze online webwinkel biedt u tevens alle service aan die u gewend bent in een woonwinkel. U vindt hier een groot assortiment design, hippe en luxueuze meubels voor uw interieur, zoals tv meubels, kasten, salontafels, bureautafels, stoelen, woonaccessoires en nog veel meer.

Kijkt u maar eens rustig rond in onze webwinkel, we zijn er zeker van dat u bij ons precies dé meubel vindt waar u op zoek naar bent.

Design meubels van hoog kwaliteit

De stijlvolle design meubels en moderne woonaccessoires die u kunt vinden op onze webwinkel zijn van hoog kwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe leveranciers die ons producten kunnen leveren van hoog kwaliteit voor een scherpe prijs. Tevens werken wij alleen met gerenommeerde fabrikanten of groot handelaars voor onze design meubels en woonaccessoires. Op deze manier bent u als klant verzekerd van goed kwaliteit materialen en producten.

Veilig, simpel en snel online bestellen

Welke van onze Betaalmethodes u ook kiest, u betaalt altijd veilig in onze online webshop. StyleMeubels.nl draait op een goed beveiligde server. Hierdoor zal alle informatie tijdens en na het bestelproces altijd vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Gratis en snelle bezorging van je stijlvolle design meubels

Eenvoudig en snel een bestelling plaatsen via onze klantvriendelijke webwinkel. Het door u bestelde product(en) worden GRATIS bezorgd door ons eigen transport binnen Nederland en België. Wij leveren onze stijlvolle design meubels direct vanuit de fabrikant. Een groot deel van ons assortiment is altijd voorradig om te kunnen voorzien in een snel en veilig bezorging. Uw bestelling wordt verzekerd verzonden, zo bent u altijd zeker van dat uw order in perfecte staat bij u aan komt. Mocht het zo zijn dat het product toch beschadigd is voor de verzending of tijdens het transport, dan ontvangt u altijd zo snel mogelijk een nieuwe onderdeel of een nieuw pakket.

14 Dagen retourrecht

Bent u niet tevreden of bent u van gedachte veranderd over uw bestelde product dan heeft u het recht om het bestelde product retour te zenden binnen 14 dagen. Neem hiervoor altijd tijdig contact op met onze klantenservice op het nummer 010 236 11 63.

Waarom kopen bij Stylemeubels.nl?

StyleMeubels.nl is dé nieuwe webwinkel die alleen maar stijlvolle design meubels heeft in zijn assortiment.
 
Heerlijk lekker warm thuis in alle rust achter uw computer, laptop of tablet meubels keuren en kiezen 24 uur per dag 7 dagen in de week op StyleMeubels.nl!
Geen files naar de woonboulevard, geen opdringerige verkopers, geen kinderoppas zoeken en niet rond dwalen van winkel naar winkel op zoek naar mooie hippe stijlvolle design meubels. Bij ons bent u op het juiste adres. Want wonen in stijl doe je met StyleMeubels.nl!

Al onze hippe stijlvolle design meubels zijn overzichtelijk te bekijken. Bij de producten vindt u productinformatie die net meer informatie geven dan dat je bij menig meubelwinkel zult krijgen. Heeft u desondanks toch nog vragen mail of bel 010 236 11 63 gerust! Wij geven u een betrouwbaar antwoord op al uw vragen.

StyleMeubels.nl heeft geen dure winkelpanden en verkopers, geen uitgestrekte magazijnen met dure machines en personeel. Hierdoor kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen onze producten aanbieden aan onze klanten van StyleMeubels.nl. Desondanks krijgt u goede service en zeker een goed product.

En u hoeft zelf niet te sjouwen met die zware pakketten, dozen of complete meubelen. Het wordt gratis bij u thuis bezorgd!

StyleMeubels.nl staat voor klantgerichtheid, flexibel en service. Want elke klant is belangrijk bij ons!

Wonen in stijl doe je met StyleMeubels.nl!