Germania

Germania voor woonmeubels en kantoormeubels. Germania is een Duits meubelfabrikant met kwaleitslabel, een breed aanbod aan hoogglans houten meubels maar ook in eiken sonoma, walnoot, wenge en nog meer moderne kleuren dat u verscheidenheid biedt aan design, kleuren en functionaliteit. De fabrikant weet hoge kwaliteit meubels van de laatste trend aan te bieden zodat u een goed gevoel met veel vreugde krijgt. Voor ieders woonsmaak heeft Germaniadesign meubels in haar assortiment.

Het huidige aanbod van Germania zorgt voor een breed collectie aan unieke meubels die perfect passen bij verschillende soorten interieur inrichtingen. De fabrikant biedt meubels voor uw woonkamer, eetkamer, hal, badkamer en uw werkkamer/studeerkamer, zoals tv meubels, tv dressoirs, salontafels, eettafels, bijzettafels, boekenkasten en computer bureaus.

Wilt u online hoogglans meubels kopen met hoog kwaliteit dan bent u met Germania bij het goede adres. Bekijk hier online ons ruim assortiment aan stijlvolle meubels van Germania in verschillende modellen en prijzen.

Artikelen 1 tot 36 van 292 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 292 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5