QshopsStyleMeubels.nl is aangesloten bij Qshops. Dit is een onafhankelijke organisatie die online winkels certificeert en bij eventuele geschillen bemiddelt. Om naar onze lidmaatschap pagina te gaan kunt u hier klikken StyleMeubels.nl Qshops.

Wij streven naar 100% tevredenheid. Betrouwbaarheid, service en kwaliteit staan bij ons dan ook hoog in het vaandel, daarom hebben wij onze webshop hebben laten controleren bij Qshops. Inmiddels hebben wij de QSHOPS certificaat binnen en geplaatst op onze website.

Kopen op afstand

Zoals de wet het zaken doen met een internetwinkel noemt, neemt een steeds belangrijker plaats in de markt. Online kopen is natuurlijk niet hetzelfde als naar een gewone winkel stappen waar je de verkoper en het product in levende lijve ontmoet. Juist daarom is het voor u als online koper een veilig idee om te weten dat StyleMeubels.nl gecertificeerd en gecontroleerd wordt door Qshops. Qshops is een onafhankelijke partij en adviseert en bemiddelt u als koper het ergens niet mee eens bent of als u een probleem hebt met uw aankoop.

U kunt bij de geschillencommissie onder de volgende voorwaarden uw klacht laten behandelen.

- U heeft uw klacht kenbaar gemaakt bij betreffend bedrijf.

- In redelijkheid is er na 30 dagen na melding nog geen oplossing gekomen.

- U kunt schriftelijke correspondentie (e-mail of brief) inzake de klacht beschikbaar stellen. (zonder schriftelijk bewijs van poging tot oplossing neemt de commissie geen klachten in behandeling)

- Op de site van qhops is een formulier te vinden die u volledig dient in te vullen. Alleen met een volledig formulier kunnen wij bij u klacht bemiddelen.

Klik op onderstaand plaatje om direct naar geschilonline te gaan.