Facebook Pixel

Wandpaneel Pedro 30x277 rustic wood met zwart

SKU
736095 rustic wood 00205
-10%
Special Price € 62,10 Regular Price € 69,00
1 a 2 weken 1 a 2 weken
Wandpaneel Pedro 30x277 rustic wood met zwart

Afmetingen:
Hoogte: 277 cm
Breedte: 30 cm
Diepte: 2 cm

Volledig MDF
Decor Folie
UV-resistent
Verkleurd niet
10 JAAR GARANTIE
Gemakkelijk te installeren

Gratis levering binnen Nederland en België
Zonder breekhamer naar een Stijlvolle kamer

Een likje verf of strookje behang zijn lang niet de enige opties voor wie z’n woning naar een hoger niveau wil tillen. Een accentmuur bijvoorbeeld, waarbij het gipswerk wordt verwijderd zodat de baksteen zichtbaar komt te liggen. Voor wie echter geen zin heeft in sloopwerk, resten vaak weinig opties. Tot nu. Met Pedro panel geef je jouw woning razendsnel maar langdurig een flinke dosis karakter mee. Tijd dus om de Latt wat hoger te leggen!

Waarom Pedro wandpaneel
Je kent het wellicht: de massieve houten gevelbekleding, die er bij de oplevering nog wel spik en span uitziet, maar onder invloed van zonlicht en regen stelselmatig begint te vergrijzen. Pedro Panel daarentegen, is volledig UV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de panelen niet te behandelen met olie of lak. Gemakkelijk, niet?

Met Pedro panel kan je ook jouw woning voorzien van die hoogwaardige uitstraling aan een aantrekkelijk prijskaartje. Om tegemoet te komen aan iedere interieurstijl zijn onze wandpanelen in 11 smaakvolle varianten leverbaar. Voor elk wat wils dus. En wees gerust: gezien Pede Panel installatiegemak àltijd vooropstelt, zal zelfs de meest onervaren doe-het-zelver kunnen genieten van de meerwaarde van Pedro Panel Latt in zijn of haar interieur.

Met onze wandpanelen krijg je hét middel letterlijk in handen om jouw woonkamer, bureau of kinderkamer niet enkel een decoratieve kwaliteitsinjectie te gunnen, maar ook het geluid binnenin te verbeteren. Geluidsgolven worden immers niet langer teruggekaatst, maar tussen de groeven van het wandpaneel opgevangen.

Gemakkelijk te plaatsen en te monteren
De unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de deze wandpanelen zelf te plaatsen, en dit zowel voor nieuwe wanden als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak. Voor de verankering kan je ofwel opteren om de panelen te verlijmen bovenop een bestaande wand, ofwel kan je de panelen vastclipsen of -nieten op een houten raamwerk. Die laatste methode heeft als voordeel dat je het paneel na verloop van tijd perfect opnieuw kan verwijderen, om er eventueel een andere woonruimte mee op te waarderen.

Duurzaam
Niet enkel binnen de productie van Pedro Panel, maar eveneens op vlak van het product zelf is Pedro Panel een toonbeeld van duurzaamheid. Zo werd niet alleen heel bewust gekozen voor PEFC gecertificeerd hout, gezien de wandpanelen eventueel nadien kunnen verhuizen naar een andere woonruimte, hebben ze ook een verlengde levenscyclus.

Afmetingen:
Hoogte: 277 cm
Breedte: 30 cm
Diepte: 2 cm

Volledig MDF
Decor Folie
UV-resistent
Verkleurd niet
Leverbaar in 11 kleuren
Gemakkelijk te installeren

Gratis levering binnen Nederland en België
EAN 8785269164152
Merk Depro Panel
Hoogte 277 cm
Breedte 30 cm
Diepte 2 cm
Kleur Zwart, Bruin, Eiken
Materiaal MDF
Garantie 10 jaar
Verzendkosten NL en BE Gratis
Levertijd 1 a 2 weken
Uw waardering

Misschien ook interessant voor jou.